Videocontent voor apps

Steam/Nationale Politie


Om sollicitanten voor de arrestatieteams van de Nationale Politie beter voor te bereiden op de sporttest ontwikkelde Employer Branding Bureau Steam de AT-Sporteisen App. IN2Content produceerde alle videocontent voor deze app.Over deze productie


In de video’s voor de AT-sporteisen App voor de Nationale Politie worden verschillende oefeningen toegelicht en voorgedaan. Met een grafische laag is extra informatie toegevoegd, zoals het aantal herhalingen of de tijdsduur waarbinnen een oefening moet worden uitgevoerd. De app ondersteunt nieuwe kandidaten in de voorbereiding op de fysieke test. Door naast de oefeningen ook de kaders te benoemen (tijd, aantal, snelheid, afstand) komen kandidaten veel beter voorbereid op de sporttest en is het slagingspercentage toegenomen.

'Mobile First' is het uitgangspunt bij dit soort video’s specifiek geproduceerd om te bekijken op een mobiele telefoon. Daarom dat alle video’s in portretmodus (rechtopstaand) zijn opgenomen en gemonteerd.

Behalve de AT-sporteisen App heeft IN2Content in dezelfde periode ook alle video’s voor de PolitieConditie App geproduceerd.

pinguin zwart

Meer uit deze serie


Train je fit met de AT-Sporteisen App. Download de AT-Sporteisen App.
Of ga aan de slag met alle oefeneningen hieronder.Meer weten?


Ook iets uit te leggen? We helpen je graag met het maken van de video. Neem voor meer informatie contact op met Wilco Pleging.

Wilco Pleging

   

Klantreview

Top gewerkt met die gasten. Geintje op zijn tijd, maar wel super professioneel op hun vakgebied. Mijn eerste keer voor een camera en ik werd daar goed in begeleid. Mooie samenwerking met IN2Content met als resultaat een strak eindproduct.

Matthieu Woud
Operator DSI & presentator AT-Sporteisen App