Videoboodschap

Netherlands Maritime Technology

Een videoboodschap is het visuele visitekaartje van een spreker. Dat begrijpen wij bij IN2Content maar al te goed. We helpen je graag het beste uit jezelf te halen. En we zorgen er voor dat opname niet alleen soepel verloopt, maar er ook goed uitziet.

Over deze productie

Als je om wat voor reden zelf niet aanwezig kunt zijn op een bijeenkomst, maar toch op een persoonlijke manier een boodschap wilt overbrengen, dan is het laten opnemen van een videoboodschap een goed alternatief. Dat kan op verschillende manieren: zakelijk, met humor, serieus of zoals in bovenstaand voorbeeld voor Netherlands Marine Technology op een losse manier met op het einde een vraag aan de kijker.

Een auto-cue is bij het opnemen van een videoboodschap voor de spreker een fijn hulpmiddel. Tussen camera en spreker bevindt zich een spiegel, waar de tekst van de spreker op wordt geprojecteerd. Doordat de spreker de tekst voor zich ziet geeft dat rust, houvast en kan er niets vergeten worden. Tegelijkertijd kijkt de spreker, zonder dat hij daar actief rekening mee moet houden, de kijker recht aan.

Voor het opnemen van een videoboodschap werken wij met professionele apparatuur en ervaren operators. De operator zorgt er voor dat de spreker goed is uitgelicht tegen een rustige achtergrond. De operator stelt de spreker op z’n gemak en helpt hem of haar bij de opname met duidelijk aanwijzingen.

Verschillende voorbeelden van videoboodschappen

IN2Content heeft de afgelopen jaren honderden videoboodschappen geproduceerd. Van een wethouder tot CEO, van het Koninklijk Huis tot verschillende ministers. Hieronder vind je verschillende voorbeelden.

Meer weten?

Wil jij een videoboodschap opnemen? Of organiseer je deze bijvoorbeeld voor je manager? Neem dan contact op met Erik Bibo. Hij legt je graag uit wat de mogelijkheden zijn.