The Mosquito Trap

In2Care

De malariamug rukt op en malaria is al lang geen tropische ziekte meer. The Mosquito Trap is een uitvinding van het Wageningse bedrijf In2Care, die voorkomt dat de mug zich kan voortplanten. IN2Content produceerde een internationale animatie, waarin de werking van de Mosquito Trap wordt uitgelegd.

Uitdaging

Jaarlijks overlijden wereldwijd honderdduizenden mensen aan malaria. Om te voorkomen dat een mug eitjes kan leggen en het zogenaamde ‘Zikavirus’ kan verspreiden ontwikkelde In2Care The Mosquito Trap. In2Care had behoefte aan een animatie om hun product internationaal meer bekendheid te geven.

Resultaat

Dankzij de inzet van de animatie steeg de verkoop van de producten van In2Care in Midden- en Zuid-Amerika. In2Care ontving veel positieve reacties over haar innovatieve product. Zoveel, dat In2Care besloot om ook een Aziatische versie van de animatie door IN2Content te laten maken.

Aanpak

Onze makers ontwikkelden een animatie waarin een gezin centraal staat. Een alledaags gezin met een huis, tuin en een vijver. Allemaal plekken waar kleine poeltjes met water kunnen ontstaan en waarin de mug graag haar eitjes legt.

De animatie volgt een mug op zoek naar plekken om haar eitjes te leggen. De mug bezoekt daarbij ook The Mosquito Trap en wordt besmet met bestrijdingsmiddelen, die ze op haar beurt zelf weer verspreidt.

De animatie laat niet alleen zien dat er veel plekken rondom een huis kunnen zijn waar muggen eitjes kunnen leggen, maar ook hoe The Mosquito Trap werkt.

Meer weten?

Geïnteresseerd of we de producten van uw bedrijf internationaal met een animatie of video onder de aandacht kunnen brengen? Neem dan contact op met Erik Bibo.

Klantreview

Dit is de eerste keer dat we met IN2Content hebben gewerkt aan een animatie. Wij zijn erg tevreden over de manier waarop deze animatie tot stand is gekomen en zien in IN2Content een professionele partij die meedenkt en zich houdt aan de afspraken.

Harmke Klunder
In2Care