Maritime Awards Gala

Netherlands Maritime Technology

De door IN2Content geproduceerde aftermovie van het Maritime Awards Gala in opdracht van Netherlands Martime Technology (NMT) scoorde hoog op de social media.

Over deze productie

Het doel van deze aftermovie was om niet alleen een feestelijk verslag te maken van het Maritime Awards Gala, maar vooral ook om het verhaal van de maritieme sector, een sector die belangrijk is voor de Nederlandse én Europese economie, in de spotlights te zetten.

Ermee rekening houdende dat de video voornamelijk gezien zou worden op smartphones, kozen we samen met de opdrachtgever voor een Mobile First benadering. De eerste versie van de video werd gemaakt in 4:5 verhouding. Later volgde de 16:9 versie.

Dat deze keuze een succes was bleek al snel. De video werd op de diverse sociale media, maar voornamelijk via LinkedIn, goed gedeeld en scoorde daar meer dan twee keer zoveel views dan alle berichtjes die NMT deelde op LinkedIn in de drie maanden ervoor.

Meer voorbeelden van reportagevideo's

Met een reportage (of sfeerverslag of aftermovie) wordt over het algemeen een verslag van een nieuwswaardige gebeurtenis bedoeld. Met een korte en krachtige video wordt een samenvatting gegeven van een bijeenkomst of gebeurtenis. IN2Content produceerde de afgelopen jaren honderden van dit soort video’s. Hieronder een kleine selectie.

Meer weten?

IN2Content produceert reportages gemaakt door makers met een journalistieke kijk op zaak, waardoor jouw verhaal altijd het best naar voren komt. Neem voor meer informatie contact op met Erik Bibo.