DKDB

Steam/Nationale Politie

De politiemensen van Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging (DKDB) beschermen de leden van het Koninklijk Huis, bedreigde politici, diplomaten en andere door het bevoegd gezag aangewezen personen. IN2Content produceert films voor de DKDB, die worden ingezet voor voorlichting en werving.

Over deze productie

De DKDB is een dienst die niet graag de schijnwerper op zichzelf zet. Maar net als elke andere organisatie is zichtbaar zijn ook voor de DKDB belangrijk.

Deze productie is in samenwerking met Employer Branding Bureau Steam door IN2Content geproduceerd en geeft een kijkje in de keuken van de DKDB. Veel facetten van het werk van een DKDB-er komen aan bod. Onherkenbaarheid van de medewerkers was voor deze productie essentieel. Cameraposities, tegenlicht, mensen die elkaar afdekken en waar nodig blurren, alles is gebruikt om een zo’n reëel mogelijk beeld van het werk van een DKDB-er te laten zien, zonder dat de mensen herkenbaar zijn.

Meer producties voor deze opdrachtgever

IN2Content produceerde de afgelopen jaren verschillende producties voor de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging en andere eenheden van de Nationale Politie. Voorbeelden vind je hieronder, maar zijn ook te vinden op de wervingswebsite van de Nationale Politie.

Meer weten?

Samen met jou kijken wat wél in plaats van niet mogelijk is om jouw organisatie in de schijnwerper te zetten?
Neem contact op met Wilco Pleging.

Klantreview

Fijn samengewerkt met het team van IN2Content. Door naar elkaar te luisteren zijn zij in staat om de wereld van de DKDB op professionele wijze in beeld te brengen. Het team is gewend om te werken met specialistische eenheden en begrijpt daarom wat niet mogelijk is, maar vooral wat wél mogelijk is om te laten zien. Daarnaast erg veel gelachen met het productieteam. Trots op het eindresultaat!

Marco van Loo
Coördinator Politieacademie