Arrestatieteams

Dienst Speciale Interventies (DSI)

Arrestatieteams zijn gespecialiseerde politieteams die worden ingezet bij levensbedreigende situaties. IN2Content produceert in opdracht van de Dienst Speciale Interventies van de Nationale Politie films die gebruikt worden voor communicatie en werving.

Over deze productie

De corporate film ‘Arrestatieteams’ schetst een beeld van het werk van arrestatieteams van de Nationale Politie. Centraal in de film staat het onder moeilijke omstandigheden arresteren van topcriminelen. De film laat alle facetten van het werk van AT'ers zien: een arrestatie op klaarlichte dag in stedelijk gebied, een inval in een woning en een arrestatie met meerdere voertuigen op de grote weg

De film is een afgeleide van een eerdere wervingsfilm, die ook door IN2Content is geproduceerd. In deze originele film vertellen manschappen over hun werk. Voor de openbare versie van deze film zijn deze stemmen vervangen door een voice-over en een aantal scènes zijn her-gemonteerd vanwege het confidentiële karakter.

Een van de grote uitdagingen bij deze film was het onherkenbaar, maar tegelijkertijd esthetisch in beeld brengen van manschappen. Daarom is er niet gekozen voor het eenvoudig blurren van gezichten, maar zijn er bewuste keuzes gemaakt voor alternatieve camerahoeken, het afdekken van gezichten met reflecties en bewegingsonscherpte.

Meer producties voor deze opdrachtgever

IN2Content produceerde de afgelopen jaren verschillende producties voor de Dienst Speciale Interventies en andere eenheden van de Nationale Politie. Voorbeelden vind je hieronder, maar zijn ook te vinden op de wervingswebsite van de Nationale Politie.

Meer weten?

Ook zichtbaar willen worden zonder zichtbaar te zijn?
Neem contact op met Wilco Pleging.